Leuk dat je over mij komt lezen!

Over mij

Meer over mezelf… Dat is altijd lastiger dan je denkt he?! Hoe mensen communiceren vind ik interessant. Bedrijven, merken en personen hebben altijd iets te vertellen. Of ze nou ergens goed in zijn, mee kunnen helpen of blij mee zijn, er zit een bepaalde aanstekelijke ondertoon in. Met name ondernemers zijn heel aanstekelijk als het over hun vak of product gaat. Om dát op de mooist mogelijke manier naar voren te laten komen, dáár wordt ik enthousiast van!

Vaardigheden

Natuurlijk kan ik heel veel over mezelf vertellen, maar ik houd het kort:

  • Teamplayer
  • Liefde voor Indesign
  • Bbq-master
  • Branding-junkie

Oké misschien snap je niets van deze opsomming, maar dat valt wel op z’n plek zodra je me kent

Productieleider
Online (corporate & social)
Art director
Printmaterial

Met de juiste uitstraling van je bedrijf spreek je meer mensen effectiever aan. In mijn ogen kunnen veel designs beter want veel bedrijven communiceren nog op een hele ouderwetse manier en laten daarmee veel potentie liggen. Bedrijven zijn bang voor grote bureaus met hoge prijzen, maar dat is tegenwoordig niet meer nodig. De keuze uit bureaus is nu groter dan ooit, met net zo veel verschil in prijs.

Ben je op zoek naar een groter pakket dan hier op mijn website staat? Ben je op zoek naar iemand met meer slagkracht of spierballen? Of weet je eigenlijk nu al zeker dat het een maatwerk project wordt: kijk dan ook op de website van de Wauw Factory, waar ik ben aangesloten. Hier werk ik in groter teamverband samen met specialisten op veel verschillende gebieden. Op deze manier kunnen we je altijd verder helpen!